Zwangerschapsyoga voor koppels

Zwangerschapsyoga voor koppels

Verwachten jullie een kindje en willen jullie als koppel voorbereid zijn op de komst van jullie wondertje?

Tijdens de partnerles gaan we vooral samen met de partner en in contact met de baby een voorbereidende reis maken naar de arbeid en de bevalling. Via zeer gerichte houdingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama) leer je aan de weeëngolven maximaal op te vangen en te ontvangen. Je wordt voorbereid op de geboorte als een samenwerking tussen jou en je kindje. Een wonderlijk samenspel waarbij vertrouwen en rust centraal staan.

Belangrijk in deze sessie is net de rol van de partner hierin. Ook de partner is een belangrijke schakel in dit mooie verhaal en kan hierin daadwerkelijk actief bijstaan en helpen en jouw klankbord, steun en toeverlaat zijn. Het geeft de partner vaak ook een beter gevoel voorbereid te zijn op wat zal komen en op wat hij of zij daadwerkelijk kan doen en dat geeft jouw partner ook de mondigheid om jouw wensen in het geboorteverhaal te verdedigen.

En zo beleef je samen met de liefde van je leven een ontspannende tijd ter voorbereiding van de ontvangst van jullie kleine wondertje. We bereiden ook voor op de ontvangst van de baby voor met een symbolisch ritueel zodat we dit positieve gevoel mee kunnen nemen naar het geboorteverhaal. We besteden hierbij tevens aandacht aan het belang van primaire hechting vlak bij de geboorte en het waarom daarvan.

Voor wie? 

Voor koppels in blijde verwachting van een kindje. Bij voorkeur in het laatste trimester van de zwangerschap.

Wat? 

In deze les die ongeveer 3 uur duurt, werken jullie samen naar het geboorteverhaal toe van jullie kindje. Je kan deze les dus in groep volgen met andere koppels, maar je kan er als koppel evengoed voor kiezen om gezellig met zijn tweetjes in alle sereniteit en intimiteit een privéles te volgen bij ODEVI of bij jou thuis.

Na elke reeks zwangerschapsyoga wordt een groepssessie voor koppels voorzien. Meer info over “Zwangerschapsyoga“? De koppelles kan ook in privéles worden aangevraagd.

Blijf in contact.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de eerstkomende yoga-reeksen of over onze andere diensten, laat hieronder uw e-mail adres na.

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by Odevi.