"The authentic self is the soul made visual"

We missen vandaag de dag een zekere authenticiteit, het lef om echt te zijn, de durf om nu volop te leven, te ademen en te genieten….en daardoor overzien we in onze haastigheid zoveel mooie taferelen en missen we onbewust zoveel intense momenten. En ja, ook ik had (en heb) mijn eindeloze to do- & als-dan-lijstjes…

 

Maar de sleutel tot geluk ligt niet in een verre toekomst die je na flink zwoegen en perfectie nastreven op de autosnelweg van het leven zult bereiken. De sleutel ligt in het hier en nu tijd maken voor het nemen van afritten, je weg te vervolgen over hobbelige landweggetjes en te rijden langs velden vol kleine grootse dingen. En ik verklap je alvast 1 geheim: Je kinderen zijn daar in wezen een fenomenaal grootse, maar in tijd gemeten veel te korte, “picknick” in. Want zoals Kahlil Gibran zei: “Je kinderen zijn je kinderen niet. Ze zijn de zonen en dochters van ‘s levens hunkering naar zichzelf. Ze komen door je, maar zijn niet van je, en hoewel ze bij je zijn, behoren ze je niet toe.”

 

Het thema hechting liet me na 2 totaal verschillende zwangerschaps- en geboorteverhalen niet meer los. En via yoga-opleiding ben ik me hier verder in gaan verdiepen zodat ik mijn ervaringen hierin kan delen.

 

In mijn yogalessen ligt de focus op energie opladen en spanningen loslaten, creativiteit en verbeelding, diepgaand en helend ademen. Ik voel ik me zo dankbaar voor de dynamiek en kracht van de cirkel die telkens weer ontstaat als mensen samen yoga beleven.

Namasté

Blijf in contact.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de eerstkomende yoga-reeksen of over onze andere diensten, laat hieronder uw e-mail adres na.

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by Odevi.