Yoga

In deze prenatale integrale zwangerschapsyoga bouwen we ontspanning en zelfvertrouwen op met aandacht voor het zwangere lichaam en volle verbinding met je baby.

Postnatale yoga afgewisseld met baby-massage en baby-reflexologie. We creëren voor mama & baby ontspanning in contact met elkaar, zorgen voor herstel van het ontzwangerende lichaam en stimuleren ook het welzijn en de motorische ontwikkeling van de baby.

Spelenderwijs ontmoet je als (groot)ouder en kind elkaar en leer je intuïtief, mentaal en lichamelijk af te stemmen op elkaar in kwalitatieve verbondenheid met elkaar, weg van het denderende tempo van het dagdagelijkse leven.

In deze yogavorm komt je kind meer in contact met zichzelf en de innerlijke wereld en leert het eigen lichaam te gebruiken op een creatieve en tegelijk grappige manier.En we maken…een hoop plezier

In je eigen omgeving met familie en/of vrienden een yogasessie bij je thuis organiseren. We bouwen jouw woonkamer, zolder of tuin om tot een yogaparadijs waar we samen ontspannen en bewegen.

Tijdens de partnerles gaan we vooral samen met de partner en in contact met de baby een voorbereidende reis maken naar de arbeid en de bevalling. Beleef samen met de liefde van je leven een ontspannende tijd ter voorbereiding van de ontvangst van jullie kleine wondertje.

Thematische workshops voor scholen en bedrijven

In deze herstellende en therapeutische yogavorm werken we in op diepere niveaus om het lichaam, de geest en de ziel terug in balans te brengen en te herstellen. Via ondersteunende poses en met behulp van props zoals dekens, bolsters, yogablokken, riemen en ballen brengen we het lichaam in een comfortabele, ontspannen houding.

SUP YOGA

Yoga op het water. Zoek nog meer balans in je yoga practice en flow door je asana’s vanop je Stand-up Paddle board. 

Blijf in contact.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de eerstkomende yoga-reeksen of over onze andere diensten, laat hieronder uw e-mail adres na.

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by Odevi.