Yoga@School
Yoga@Work

Yoga@School

WORKSHOP YOGA@SCHOOL

Ook voor scholen is een steeds belangrijker wordende rol weggelegd om aandacht te besteden aan het inbouwen van rust en ontspanning voor de schoolgaande kinderen. Op kinderen wordt al vrij vroeg een verwachtingspatroon geïnstalleerd en de prestatiedruk kan hoog oplopen. Anderzijds vergt een steeds complexer wordende omgeving en maatschappij veel van het concentratievermogen van ontwikkelende kinderen. We zien ook steeds meer kinderen en jongeren die een negatief zelfbeeld ontwikkelen, kampen met concentratie- of gedragsstoornissen of gewoon even uit balans raken.

In ons aangepast lesuur komen wij ter plaatse bij u op de school om de leerlingen waardevolle technieken van beweging, ademhaling en visualisatie aan te leren die ook de leerkracht vrij makkelijk zelf kan gaan gebruiken in de klas.

Voor wie? 

Voor scholen, leerlingen van 2,5 tot 18 jaar en leerkrachten.

 

Wat? 

Op woensdagvoormiddag komen wij bij u in de school langs voor een workshop Yoga@School en slaan hierbij twee vliegen in één klap. Leerlingen kunnen genieten van een uurtje gerichte ontspanning en de leerkracht krijgt een handige toolbox aan ontspannings-, ademhalings- en bewegingstechnieken mee waarnaar kan gegrepen worden tijdens de lessen.

Yoga@WORK

WORKSHOP YOGA@WORK

In bedrijfsyoga komt het erop aan lichaam en geest in balans te brengen en aandacht te besteden aan werkgerelateerde lichamelijke klachten zoals nek- en rugklachten, hoofdpijn, schouder- en polsklachten, etc. Daarnaast besteden we in deze les ook heel wat aandacht aan het psychosociale. Via ademhalingstechnieken en relaxatie wekken we hernieuwde energie op en verhogen de veerkracht en balans van uw medewerkers. We bieden werknemers heel wat tools om stress en werkdruk beter te kanaliseren en mentale beweging te krijgen. Via meditatie scherpen we het concentratievermogen aan en zoeken manieren om zaken te herkaderen en los te laten.

Bijkomend voordeel is dat een yogabreak uw team(s) dichter bij elkaar brengt en de groepsdynamiek volop zijn werk kan doen in een sfeer van vertrouwen. Collega’s leren elkaar op een andere, ontspannende manier beter kennen, wat de positieve werksfeer ten goede komt. Investeren in het welzijn van uw medewerkers is een absolute win-win.

Voor wie? 

Voor bedrijven en hun medewerkers als ontspannende break tijdens het werk, incentive of als teambuilding

Wat? 

Op woensdagvoormiddag of na de werkuren komen wij bij u in het bedrijf langs voor een workshop Yoga@Work. Medewerkers kunnen genieten van een uurtje gerichte ontspanning en krijgen een handige toolbox aan ontspannings-, ademhalings- en bewegingstechnieken mee waarnaar kan gegrepen worden tijdens hun werkuren.

Blijf in contact.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de eerstkomende yoga-reeksen of over onze andere diensten, laat hieronder uw e-mail adres na.

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by Odevi.