SUP Yoga

SUP YOGA

Balans zoeken op het water?

Vloeien van de ene yoga-houding in de volgende, balancerend op het zacht deinende water terwijl je de zachte wind langs je heen voelt gaan en de natuurgeluiden rond je laat binnenstromen. 

SUP Yoga brengt je yoga practice op een heel ander niveau en daagt je nog meer uit je balans te vinden en te leren loslaten. Het peddelen maakt je hoofd helemaal leeg en in evenwicht met jezelf komend op je SUP komt je hele wezen tot rust. 

We beginnen de les met een yoga warming-up aan de kant en deels op het board. We leren je de basics van het SUP’pen aan zodat je je zo vrij als een vogel over het water kan bewegen.  

We peddelen vervolgens naar een geschikte locatie op het water en haken onze SUP boards aan elkaar vast in een kring. En zo samen in harmonie met de natuur rond ons kabbelen we door de asana’s in een vloeiende zachte yogaflow.

 

Voor wie? 

Voor iedereen die verzot is op vertoeven op het water. Je hoeft helemaal geen yoga of SUP-ervaring te hebben om een SUP-yogales te volgen. We overlopen alle basics van bij de start zodat jij je helemaal in je element voelt tijdens de hele les.

Wat? 

Les op aanvraag minimum 1 week op voorhand. Min. 5 deelnemers – Max. 10 deelnemers. Locatie: Waregem of Deinze. 

Blijf in contact.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de eerstkomende yoga-reeksen of over onze andere diensten, laat hieronder uw e-mail adres na.

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by Odevi.