Mama- & Babyyoga

Mama- & Babyyoga

Pas bevallen van een wolk van een baby?

Deze lessenreeks is er speciaal voor mama’s die na de bevalling in contact met hun baby en andere mama’s willen genieten en terug op krachten komen na de zwangerschap. 

Tijdens mama-& baby-yoga blijft je baby’tje lekker dicht bij jou terwijl we samen rekken en strekken en werken aan versterking en herstel van ons lichaam. Je baby’tje wordt ook heerlijk verwend met zachte bewegingen samen met mama en massages. Je baby’tje komt in dit verhaal altijd op de eerste plaats. Je bent niet verplicht om gedurende de hele sessie op je mat te blijven en alles mee te doen. Alles gebeurt op het ritme van je baby en jij. Als je baby verzorging of een voeding nodig heeft, kan je je ten allen tijde afzonderen om hem of haar te verschonen, te voeden of te troosten. Met deze gedeelde yoga groeien moeder en kind dichter in het contact naar elkaar toe en wordt de hechting sterker. Bovendien brengen de asana’s en meditaties je lichaam en geest in balans en is het zowel voor mama als baby heerlijk ontspannend.

Daarnaast bevat de reeks ook voormiddagen waarin we werken rond baby-massage en baby-reflexologie. Hierbij helpen we mama en kind ontspanning te creëren in contact met elkaar en anderzijds de motorische ontwikkeling van de baby ondersteunen en stimuleren.

Voor wie? 

Als je een normale bevalling hebt gehad kan je starten als je baby zo’n 4 weken oud is. Indien er tijdens de bevalling complicaties waren overleg je het best even met de gynaecoloog of vroedvrouw. Bij een keizersnede mag je, na overleg met je arts,
starten zo’n 10 weken na de bevalling. Baby’s tot 6 maand kunnen deelnemen aan deze sessies.

Wat? 

10-delige lessenreeks waarbij we alles inzetten op ontspanning en beweging in de ruimste zin van het woord zowel voor mama als baby. Zo loodst deze lessenreeks je door een mix van energie-opbouwende, herstellende , verstevigende en ontspannende houdingen die je samen en in intens contact met je baby samen kan doorleven. Kortom… een heerlijke ontspannende mama-baby-tijd. Gedurende 6 lessen (Les 1,3, 5, 7, 9 & 10) ligt de klemtoon op postnatale yoga met je baby. Deze worden telkens afgewisseld met een les baby-massage (les 2 en les 6) en een les baby-reflexologie (les 4 en 8) waar we een duikje nemen in voetreflexologie bij specifieke kwaaltjes.

Blijf in contact.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de eerstkomende yoga-reeksen of over onze andere diensten, laat hieronder uw e-mail adres na.

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by Odevi.