Family & Friends Yoga

Family & Friends Yoga

Voor familie- of vriendenyoga komen wij graag naar jou toe. In je eigen omgeving kan je met familie en/of vrienden een yogasessie bij je thuis organiseren. We bouwen jouw woonkamer, zolder of tuin om tot een yogaparadijs waar we samen gedurende een tweetal uur in groep genieten van ontspanning en beweging. Ideaal als onderdeel van een iets andere vrijgezellenavond bijvoorbeeld?

In een wereld waar we het allemaal zo druk hebben, kan even stilvallen en met je naasten een yogabeleving doorgaan een dankbare onderbreking zijn. Geen smartphones, geen iPads of tv en ook voor heel even geen andere to do’s of verantwoordelijkheden meer… enkel jij en je familieleden of vrienden. Familie is zo belangrijk en het vraagt een bewuste investering van tijd en aandacht om deze verwantschappen warm te houden. Kinderen, ouders, en zelfs grootouders kunnen genieten van het beoefenen van yoga en de banden terug aan te halen met elkaar terwijl je elkaar ondersteunt helpt en plezier beleeft. Het is een uitzonderlijke kans voor zowel volwassenen onder elkaar als volwassenen en kinderen samen om van elkaar te leren en de verschillen te overbruggen.

Voor wie? 

Voor jong en oud in familiecontext of onder vrienden die samen in groep een yoga-ervaring wil beleven en graag eens de “UIT”-knop wil indrukken.

Wat? 

Een les van 2 uur bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie voor je familie en/of vrienden. We duiken in relaxatie, ademhalingstechnieken, mantra’s, yogahoudingen en yogaflows alleen en samen en acro-yoga. We bouwen symboliek en rituelen in.

Alles wordt voorzien om jouw ruimte zo ZEN mogelijk in te kleden. Yogamatten en props worden ook ter plaatse meegebracht.

Blijf in contact.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de eerstkomende yoga-reeksen of over onze andere diensten, laat hieronder uw e-mail adres na.

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by Odevi.